Aanbod

Wil je een keer sparren, over de samenwerking, over jezelf, over je bedrijf?  Bel me voor een vrijblijvend gesprek. 06-23657761

In alle rust bespreken we je situatie, wat je wens of vraag is en of ik je daarbij kan helpen. Het kost je niets.  Zo’n telefoongesprek is verhelderend, en vaak al een opluchting. Het begin van een oplossing. Ook als je partner er niet voor open staat. Je ontdekt wat je kunt doen voor je jezelf, je relatie en bedrijf. 

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

• Inventarisatie

De samenwerking met je partner geeft geen noemenswaardige problemen. Het loopt eigenlijk wel goed. Toch zou je willen weten hoe je nog effectiever kunt zijn. Je wilt mogelijke problemen in de toekomst voorkomen. Wanneer je de sterkten en zwakten in kaart hebt kun je daar je voordeel mee doen.

Meer over de inventarisatie

• Ruggespraak-gesprek

Een paar keer per jaar alles open en eerlijk op tafel leggen met een onafhankelijke derde; dat maakt de dingen helder. Zakelijk en privé. Het voorkomt ruis en je krijgt er energie van. Met deze ruggensteun loopt het soepel en voorkom je problemen.

Meer informatie over het ruggespraak-gesprek

• Coachtraject

Jullie weten wat je wilt en werken hard in jullie bedrijf. Maar er zijn irritaties, spanningen. Er is meer nodig. Een onafhankelijke en ervaren businesscoach die je begrijpt en praktische handvatten biedt. Met als resultaat dat jullie elkaar aanvullen en niet aanvallen. Versterken en niet beperken. Terug naar de kracht van verbinding.

Meer informatie over een coachtraject

• Starters-check

Je partner en jij denken erover om samen een onderneming te beginnen. Of jullie zijn net begonnen en nog zoekend naar wat en hoe je dat het beste kunt doen samen. Er zijn zoveel zaken waar je aan moet denken. Voorkom onnodig tijdsverlies en missers. Ga voor een vliegende start!

Meer informatie over de starters-check

• Communicatie-training

Communicatiemiddelen te over. Maar bereik je wat je wilt? Voel je je gehoord? Hoe ga je om met kritiek, of zwijgzaamheid?  De kwaliteit van de communicatie bepaalt het resultaat en plezier in iedere (werk)relatie en organisatie. Of het nu gaat om twee of tweehonderd mensen. Betrokken en open communiceren kun je leren. Praktisch, eenvoudig, toepasbaar. Kleine investering, groot effect!  

Meer over communicatie-trainingen

• Top-retreat in Zwitserland

Je wilt aandacht geven aan jullie samenwerking en bedrijf. Je wilt het goed doen en snel resultaat.  Met een VIP-traject in Zwitserland kom je in korte tijd ver.  Hoog in de bergen op een unieke locatie investeer je op een intensieve en ontspannen manier in jezelf,  je relatie en jullie bedrijf.  Een uniek en blijvend geschenk aan jezelf en wat je lief is.

Meer informatie over een traject in de bergen

E-BOOK: Met je partner een eigen zaak; 7 valkuilen en hoe je die voorkomt.E-book; Met je partner een eigen zaak; 7 valkuilen en hoe die te voorkomen.

Je ontvangt het gratis via deze link.

 

 

SAMEN OF ALLEEN?
Misschien ziet je partner de noodzaak er niet van in of überhaupt geen heil in om aandacht te besteden aan jullie (werk)relatie. Het is heel goed mogelijk om ondanks dat een coachtraject voor jezelf te doen. Ook als je partner niet mee wil komen kun jij de nodige stappen zetten. Mijn ervaring is, wanneer één van beide de bestaande patronen doorbreekt kan de ander niet stil blijven staan.


WANDELEN
Ik werk graag buiten in de natuur, daar waar ruimte, frisse lucht en vrijheid zo vanzelfsprekend is. Geen zoemer die na een uurtje gaat en jij plaats moet maken omdat de volgende cliënt op de stoep staat. Je komt tot rust, alle tijd om je verhaal te doen. Er ontstaat helderheid. Beweging. Je weet weer wat te doen.


REFERENTIES

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen?  Je leest het hier.