Overzicht

overzicht Wil je een keer sparren, over de samenwerking, over jezelf, over je bedrijf?  Bel me voor een vrijblijvend verhelderingsgesprek.

Je kunt je situatie in alle rust, veiligheid en openheid bespreken. Je ontdekt wat je kunt doen voor je jezelf, je relatie en bedrijf. Dit gesprek kost je niets. Ik denk graag met je mee. Ook als je partner er niet voor open staat. Zelfs als je je afvraagt of samenwerking in vrijheid met jouw partner überhaupt wel mogelijk is. Zo’n telefoongesprek is vaak al een hele opluchting. Het begin van een oplossing.

Afhankelijk van je vraag, je situatie en mogelijkheden bepalen wat je verder helpt. Dat kan variëren van een eenmalig gesprek tot een Top-retreat in Zwitserland en alles wat daar tussen ligt.

Kort samengevat staan de mogelijkheden hieronder op een rijtje. Klik door voor meer informatie.

Staat jouw wens of vraag hier niet tussen? Bel me gerust. Er is meer mogelijk. Ik denk graag met je mee.

book icoontje 4

 

Lees het gratis e-book ‘Met je partner een eigen zaak. 7 valkuilen en hoe je die voorkomt’.

Je ontvangt het wanneer je je rechts op deze pagina naam en e-mailadres invult.


INCOMPANY COMMUNICATIE-TRAINING

De kwaliteit van de communicatie is voor een belangrijk deel bepalend voor het resultaat en plezier in iedere (werk)relatie en organisatie. Regelmatig geef ik (incompany) communicatie-trainingen om heel praktisch toepasbaar en plezierig handvatten te geven voor samenwerken vanuit betrokkenheid en verantwoordelijkheid . Het houdt oa in dat samenwerkers open en actief kunnen luisteren naar elkaar, en elkaar kunnen aan spreken op een manier die verbindend werkt. Ik baseer me in mijn werk op het het communicatieproces zoals Marshall Rosenberg dat heeft ontworpen in zijn model van ‘geweldloze / verbindende communicatie’.

Je leest meer hierover op deze pagina.


SAMEN OF ALLEEN?
Misschien ziet je partner de noodzaak er niet van in of überhaupt geen heil in om aandacht te besteden aan jullie (werk)relatie. Het is heel goed mogelijk om ondanks dat een coachtraject voor jezelf te doen. Ook als je partner niet mee wil komen kun jij de nodige stappen zetten. Mijn ervaring is, wanneer één van beide de bestaande patronen doorbreekt kan de ander niet stil blijven staan.


WANDELEN
Ik werk graag buiten in de natuur, daar waar ruimte, frisse lucht en vrijheid zo vanzelfsprekend is. Geen zoemer die na een uurtje gaat en jij plaats moet maken omdat de volgende cliënt op de stoep staat. Je komt tot rust, alle tijd om je verhaal te doen. Er ontstaat helderheid. Beweging. Je weet weer wat te doen.


Referenties; lees wat anderen zeggen