Starters-check

Je partner en jij denken erover om samen een onderneming te beginnen. Of jullie zijn net begonnen en nog zoekend naar wat en hoe je dat het beste kunt doen samen. Er zijn zoveel zaken waar je aan moet denken. Een businessplan bijvoorbeeld. De financiering. Een pand misschien. Of nog een cursus. Je marketing. De website.

Hebben jullie ook gedacht aan hoe je zaak en privé gaat combineren?  Weet je van jezelf en je partner hoe jullie omgaan met stress? Kun je dealen met onzekerheid? Heb je nagedacht over wat als een van jullie ziek wordt? Of wat als een van jullie het niet meer ziet zitten met jullie onderneming? Hoe gaan jullie beslissen als je het niet eens bent? 

Dit is maar een kleine greep uit de check-list voor starters die ik heb ontwikkeld. Het geeft je in een oogopslag zicht op de aspecten waar jullie samen sterk staan, en waar mogelijke risico’s zitten.

Vraag de checklist aan via mail of telefoon. Als je het invult en aan me terugstuurt ontvang je van mij een advies met handvatten. Kleine moeite, groot effect!

Ik wens jullie veel plezier, verbinding en succes!

 

Terug naar het aanbod overzicht