top of page

Referenties

Yolande Schutte en Conny Vet,  Opleidingsadviseurs Alrijne Zorggroep

De training verbindende communicatie is de afgelopen jaren bij Alrijne zorggroep een groot succes. Deze biedt een krachtig en eenvoudig communicatiemodel om tot een goede samenwerking te komen. Daarmee is het een goed hulpmiddel om de ambities van Alrijne te realiseren. In het bijzonder de ambities “Zorg met oprechte aandacht voor de mens” en “We zorgen goed voor onze collega’s”.

drs. Elke Herlaar,

teamleider geestelijke verzorging, activiteitenbegeleiding en ethicus

Marjolein is iemand die zelf het verbindend communiceren in praktijk weet te brengen. Ik heb haar leren kennen als een krachtige vrouw met humor en een toegankelijke en oprecht belangstellende persoonlijkheid. De mensen die ze ontmoet treedt ze onbevooroordeeld tegemoet. Zorgvuldig bereid ze haar lessen voor en ze verdiept zich in de belevingswereld van haar toehoorders. Daardoor kan zij in haar lessen goed ingaan op concrete vraagstukken van de deelnemers op het gebied van communicatie. 
Door Marjoleins professionele luisteren en doorvragen heeft ze mij geholpen om mijn vertrouwen te hervinden na een grote tegenslag. Dit vertrouwen gaat veel dieper dan "alles komt goed" en is onafhankelijk van of iets lukt of niet. De verbindende communicatie, die ik van haar heb geleerd, is een verrijking in mijn leven.

bottom of page